Видови масажи


Јумеихо
1500 ден. 45 мин. / 2000 ден. 1 час

Јумеихо масажата е превентивен и терапевтски метод, целосно Јапонска исцелителна масажа и рачна терапија која третира многу здравствени состојби и се користи за подобрување на менталното и физичкото здравје.


Длабока масажа
700 ден. 30 мин. / 1400 ден. 1 час

Длабоката масажа е слична на шведската масажа, но подлабокиот притисок е од корист за ослободување на хронична тензија на мускулите.


Шведска масажа
600 ден. 30 мин. / 1200 ден. 1 час

Шведска масажа е систем на долги удари, стискање, триење, вибрации и тресење. Движења кои се однесуваат на притисокот помеѓу мускулите и коските, триење во иста насока како и протокот на крв која се враќа во срцето. Со шведската масажа се чувствувате добро, релаксирано и витализирано.


Спортска масажа
1500 ден. / 45 мин.

Спортска масажа е идеална за лекување на повредите како и за превентивно лекување поврзано со здравјето на мускулите и сврзното ткиво, опсегот на движење, тонус, симетрија, баланс на мускулите и квалитетот на држење на телото.


Ароматерапија
600 ден. 30 мин. / 1200 ден. 1 час

Масажа со ароматерапија ги користи својствата на етеричните масла за да се опуштите и да се лекува Вашето тело и ум.


Ломи Ломи масажа
700 ден. 30 мин. / 1400 ден. 1 час

Ломи Ломи е традиционална хавајска масажа која користи комбинација на масерски техники, масла од јаткасти плодови, и понекогаш вклучува молитва, техники на дишење и танц со цел да ја обнови енергијата и да го смири телото.


 

Итни (ургентни) термини
3000 ден. во рок од 24 часа

Третман кој нема да биде откажан 24 часа претходно се наплатува.